coMakeIT | Inspiratiesessie Digitale transformatie Donderdag 6 april 2017

Inspiratiesessie Digitale transformatie Donderdag 6 april 2017

‘Hoe verandert het businessmodel van een ISV door deze trend?’

Digitalisering raakt alle domeinen van bedrijfsvoering. Digitalisering is daarmee niet van IT of van Marketing en raakt vele disciplines van zoals: strategie, data management, security, architectuur, cultuur, mindset en workforce. Door analytics groeit het inzicht in data, door robotics wordt efficiency verhoogd en door een agile way of working zien we kortcyclische resultaten. Wijzigingen hebben op meerdere domeinen tegelijk impact en kunnen leiden tot een transformatie van het business model of is disruptief. Hoe houdt je het hoofd koel en breng je structuur in deze overweldigende ontwikkelingen?

Welke ervaringen kunnen we hierover delen?

Frank van Wessel, Chief Digital Officer bij Delta Lloyd gaat ons meenemen in zijn ervaringen. Hij gaat graag in gesprek met het publiek over de weg die Delta Lloyd en OHRA hebben afgelegd, vertelt over de aanpak en deelt tips & tricks.

Deze sessie zal op donderdag 6 april 2017 vanaf 15.30 uur in Villa Amalia te Baarn gehouden worden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Over Frank van Wessel:

coMakeIT | Inspiratiesessie Digitale transformatie Donderdag 6 april 2017

Als Chief Digital Officer bij Delta Lloyd zet ik me met passie en enthousiasme in voor de digitale transformatie van het bedrijf. Verantwoordelijk voor portefeuilles: digitaal, data/intelligence en IT&Change.Tevens als Agile Transformation Lead verantwoordelijk voor transformeren van Delta Lloyd Groep naar een Agile organisatie met: betere software, goedkopere IT, snellere releases, hogere klanttevredenheid.’

linkedin.com/in/frankvanwessel

Inschrijven voor sessie

Praktische informatie

Voor CEO/CIO/Product managers en development managers van software bedrijven.

De sessie is in het kantoor van coMakeIT:

Villa Amalia Stationsplein 62 Baarn.

De agenda is als volgt:

  • 15:30 Ontvangst koffie / thee
  • 16:00 Presentatie
  • 17:00 Open discussie
  • 17:30 Buffet en borrel
  • 19:00 Einde bijeenkomst