coMakeIT | Inspiration session on co-innovation with Agile teams

Hoe GAC Business Solutions en HOTflo zijn uitgegroeid tot succesvolle softwarebedrijven.

Als softwarebedrijf wilt u continu blijven doorontwikkelen, doorgroeien, nieuwe producten ontwikkelen, de klant zo goed mogelijk bedienen en daarmee de concurrentie voorblijven. In Nederland heeft u al een behoorlijk marktaandeel, dus nu is tijd voor internationalisering. Maar er komt een moment waarop de groei u te boven gaat en ook het vinden van het juiste personeel steeds moeilijker wordt.coMakeIT nodigt u van harte uit om op woensdag 28 juni deel te nemen aan de inspiratiesessie: Co-Innovation with Agile Teams.

Tijdens deze sessie zult u van succesvolle en innovatieve bedrijven, zoals GAC Business Solutions en HOTflo hun ervaringen horen. Zij hebben ook voor verschillende uitdagingen gestaan. Door onder andere agile ontwikkelteams in te zetten zijn er gestructureerde ontwikkelorganisaties ontstaan. Hierdoor hebben zij gestaag kunnen groeien in hun ontwikkelcapaciteit.
Het vinden van de juiste mensen is één van de uitdagingen die u als softwarebedrijf zult tegenkomen. En wat is er waardevoller dan met gelijkgestemden hierover te kunnen sparren?
Peter Bosch, Operationeel directeur van GAC zal ons meer vertellen over de weg die GAC Business Solutions heeft afgelegd, over hun aanpak en hij zal tips & tricks delen over het werken met co-agile development teams.
Gwen Roosemont, Partner van HOTflo zal ons meenemen in de uitdagingen die HOTflo tegenkwam in hun groeifase en zal zijn visie over de toekomst van het bedrijf delen.
Na de presentaties van Peter Bosch en Gwen Roosemont zal er een interactieve paneldiscussie plaatsvinden.
Programma
Het programma voor woensdag 28 juni ziet er als volgt uit:
  • 14:30 – 15:00 uur ontvangst met koffie en thee
  • 15:00 – 15:30 uur welkomstwoord en presentatie door Peter Bosch, Operationeel Directeur bij GAC Business Solutions
  • 15:30 – 16:00 uur presentatie Gwen Roosemont, Partner HOTflo
  • 16:00 – 16:30 uur Paneldiscussie
  • 16:30 – 17:00 uur Borrel
Wat levert deze sessie u op?Na deze sessie gaat u weg met heel veel inspiratie over het werken met co-agile development teams. U heeft verschillende best practises gehoord, ideeën en handvatten over hoe u binnen uw organisatie de digitale transformatie kan realiseren.
Over GAC Business Solutions
GAC Business Solutions is een leverancier van bedrijfsbrede en branchespecifieke software-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics NAV. GAC bestaat uit meerdere business units met kennis, medewerkers en producten die specifiek voor de verschillende branches zijn ontwikkeld. GAC Business Solutions is sinds 2011 partner van coMakeIT en heeft inmiddels een ontwikkelteam van 16 ontwikkelaars in India, die hun innovatieve en zakelijke doelstellingen helpen te behalen.

GAC logo

Over HOTflo
HOTflo is een software leverancier op het gebied van integrale capaciteitsmanagement. Met bewezen effectieve veranderprogramma’s gecombineerd met intelligente software en een hoogwaardig trainings- en opleidingsaanbod, ondersteunen zij ziekenhuizen bij het optimaliseren van de zorg en het structureel verlagen van de kosten. HOTflo is in 2016 een partnership aangegaan met coMakeIT en heeft momenteel een ontwikkelteam van 5 ontwikkelaars in India, die hun core product ondersteunen.

coMakeIT | Inspiration session on co-innovation with Agile teams

Locatie:
Deze inspiratiesessie zal plaats vinden op het kantoor van GAC Business Solutions.
De Scheper 307, 5688 HP Oirschot

Geïnteresseerd?
Deze inspiratiesessie wordt speciaal georganiseerd voor CEO’s, CIO’s, productmanagers en development managers van softwarebedrijven. Kom ook, ontmoet vakgenoten en laat u inspireren!

coMakeIT | Inspiration session on co-innovation with Agile teams
Meld u vandaag nog aan!
Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de inspiratiesessie. Na ontvangst van uw inschrijving nemen wij contact met u op om de inschrijving te bevestigen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.