Inspiration session co-Innovation with agile Teams

Hoe MP Objects is uitgegroeid tot een succesvol softwarebedrijf

Sinds 2001 werkt MP Objects aan supply-chain softwareoplossingen. Met klanten als PostNL, Kramp, Philips en Wehkamp bedient men de grote spelers in de markt. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren diverse oplossingen ontwikkeld voor meerdere markten.
‘The MPO platform supports global customers with supply chain orchestration, including inbound, outbound, and aftermarket product order flows.’
MP Objects’ businessmodel is een voorloper in de softwaremarkt. Gebruikers van MP Objects haar software rekenen af op basis van het gebruik van de software in plaats van maandelijkse abonnementen.
In 2017 is er naast de vestigingen in Nederland, India en Japan een kantoor in Boston, USA geopend wat mogelijk werd gemaakt door een investering van 10 miljoen USD. Op de website van MP Objects is de press-release over deze stap te lezen.

Door onder andere gedistribueerde agile ontwikkelteams binnen MP Objects in te zetten is er een gestructureerde ontwikkelorganisatie ontstaan. Hierdoor hebben zij gestaag kunnen groeien in hun ontwikkelcapaciteit.

Hoe is het bedrijf gekomen tot waar het nu staat en welke groeifases heeft men doorgemaakt? MP Objects kent het klappen van de zweep in de software-ontwikkelmarkt en deelt graag haar kennis en kunde.

Sprekers
Paul van Dongen, mede-oprichter en CTO van MP Objects zal ons meer vertellen over de weg die MP Objects heeft afgelegd, over hun aanpak en hoe zij de toekomst van het bedrijf voor zich zien.

Ronald van den Heuvel is sinds 2016 als VP Software actief bij MP Objects en heeft in zijn hele carrière gewerkt met wereldwijd gedistribueerde software ontwikkelteams. Ronald zal vanuit zijn ervaring tips & tricks delen over het werken met co-agile development teams.

Programma

Het programma voor woensdag 7 maart ziet er als volgt uit:

  • 15:00 – 15:30 uur ontvangst met koffie en thee
  • 15:30 – 16:15 uur welkomstwoord en presentatie door Paul van Dongen, CTO van MP Objects
  • 16:15 – 17:00 uur presentatie door Ronald van den Heuvel, VP Software van MP Objects
  • 17:00 – 18:00 uur napraten en borrel
coMakeIT | Inspiration session co-Innovation with agile TeamscoMakeIT | Inspiration session co-Innovation with agile Teams

Wat levert deze sessie u op?

Laat u inspireren door het verhaal van het Rotterdamse bedrijf wat inmiddels vestigingen over de hele wereld heeft.

Na deze sessie gaat u weg met heel veel inspiratie over het werken met co-agile development teams. U heeft verschillende best practises gehoord, ideeën en handvatten over hoe u binnen uw organisatie de digitale transformatie kan realiseren.
Over MP Objects 

MP Objects is sinds 2011 partner van coMakeIT en heeft inmiddels een ontwikkelteam van 16 ontwikkelaars in India, die helpen de innovatieve en zakelijke doelstellingen van MP Objects te behalen.
MPO logo

Locatie:
Deze inspiratiesessie zal plaats vinden op het kantoor van MP Objects: Stationsplein 45 te Rotterdam.

Geïnteresseerd?

Deze inspiratiesessie wordt speciaal georganiseerd voor CEO’s, CIO’s, productmanagers en development managers van softwarebedrijven. Kom ook, ontmoet vakgenoten en laat u inspireren!

Meld u vandaag nog aan

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de inspiratiesessie. Na ontvangst van uw inschrijving nemen wij contact met u op om de inschrijving te bevestigen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.