Inspiratiesessie Co-Innovation with Agile Teams

Hoe GAC Business Solutions en HOTflo zijn uitgegroeid tot succesvolle softwarebedrijven.

Download de presentaties van GAC Business Solutions en HOTflo

Op woensdag 28 juni organiseerde coMakeIT het evenement Co-Innovation with Agile Teams. Tijdens deze sessie hebben GAC Business Solutions en HOTflo hun ervaringen gedeeld over het werken met co-agile development teams.

Naast de kennisoverdracht waren de aanwezige deelnemers het over een aantal zaken roerend eens: Innovatie is voor een software organisatie noodzakelijk en een goed partnernetwerk is hier een wezenlijk onderdeel van. We zijn enorm trots op de verhalen over het werken met een team in India en de toegevoegde waarde die we als provider kunnen bieden op het gebied van kennis.

De presentaties die op dit evenement zijn gegeven zijn beschikbaar voor download. U kunt de presentaties downloaden nadat onderstaand formulier is ingevuld en de gegevens succesvol zijn verzonden. Na verzending van het formulier wordt de download pagina zichtbaar.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over één van de presentaties? Neem dan gerust contact met ons op via p.visch@comakeit.com of via 035 303 5630.

Evaluatie formulier

    Download pdf version of the e-book